Advertisement

Bartın Sel : Bartin Sel Ve Heyelana Teslim Oldu Haberder : Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı.

Bartın Sel : Bartin Sel Ve Heyelana Teslim Oldu Haberder : Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı.. Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın sel sularına kapıldı. Bartın'ı sel vurdu, 1 ölü, 1 kayıp. 2 köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı 1 kişi sel sularına kapıldı. Sel nedeniyle köprü ve yollar çöktü. Bartın'ı sel vurdu, 1 ölü, 1 kayıp.

Flood disaster in bart ınn districts. Köprüler yıkıldı, yollar zarar gördü. Sinop'ta başlayan aşırı yağışlar, şehir merkezi ve birçok ilçesinde etkili olduğunu belirten afad, bölgede sel ve su baskınlarının meydana geldiğini bildirdi. Emniyetin hava araçlarından yangınla mücadeleye destek: Bartın'ı sel vurdu, 1 ölü, 1 kayıp.

Yogun Yagis Bartin A Sel Getirdi
Yogun Yagis Bartin A Sel Getirdi from www.ankahaber.com.tr
Bartın'da meydana gelen selde bir vatandaşın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği ve 80 yaşındaki yaşlı bir kadının ise sel sularına kapıldığı öğrenildi. Bartın'ı sel vurdu, 1 ölü, 1 kayıp. Emniyetin hava araçlarından yangınla mücadeleye destek: Bartın'daki sel felaketinin sonuçları gün ağarınca ortaya çıktı bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Dsi̇'nin arhavi sel bölgesindeki çalışmaları devam ediyor dolar. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın sel sularına kapıldı. Yaşlı kadın aranırken, başka bir vatandaşımızın ise sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bartın'daki sel felaketinin sonuçları gün ağarınca ortaya çıktı bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu.

Emniyetin hava araçlarından yangınla mücadeleye destek: Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Heyelanın yaşandığı kumluca karayolundaki o anlar saniye saniye cep telefonuna yansıdı. Bartın'da gece saatlerinde başlayan şiddetli yağışın ardından meydana gelen selle birlikte karabük ve kumluca karayollarında heyelan meydana geldi. Bartın\'da etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle sel meydana geldi. 80 yaşındaki kadın sel sularına kapılıp kayboldu bartın'da gece saatleri Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın sel sularına kapıldı. Yaşlı kadın aranırken, başka bir vatandaşımızın ise sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Bartın'daki felakette 80 yaşındaki vatandaş sel sularına kapıldı sözcü gazetesi'nin haberine göre bartın'da gece saatlerinde başlayan şiddetli yağışın ardından meydana gelen selle birlikte karabük ve kumluca karayollarında heyelan meydana geldi. Kalp krizi geçiren 1 kişi. Bartın'daki sel felaketinin sonuçları gün ağarınca ortaya çıktı bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Kumluca beldesi zafer köyünde herkeme deresi'nin taşması sonucu bazı araçlar sel sularına kapıldı, evlerin alt katları ve iş yerlerini su bastı, bazı vatandaşlar evlerinde mahsur kaldı. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik bingöl bitlis bolu burdur bursa çanakkale çankır.

Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik bingöl bitlis bolu burdur bursa çanakkale çankır. Sel nedeniyle ahşap bir evin büyü. Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu. Bartın'da sağanak yağış, sel ve heyelana sebep oldu gece şiddetli bir şekilde yağmaya başlayan yağmur sele sebep oldu. Bartın\'da etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle sel meydana geldi.

Cjiezrfmsyppem
Cjiezrfmsyppem from iasbh.tmgrup.com.tr
Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın ise. Flood disaster in bart ınn districts. Yaşlı kadın aranırken, başka bir vatandaşımızın ise sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. 1 vatandaş kayıp!, gündemdeki haberler bölümümüzde bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya başladı!vali sinan güner: Sinop'ta başlayan aşırı yağışlar, şehir merkezi ve birçok ilçesinde etkili olduğunu belirten afad, bölgede sel ve su baskınlarının meydana geldiğini bildirdi. Bartın'ı sel vurdu, 1 ölü, 1 kayıp. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik bingöl bitlis bolu burdur bursa çanakkale çankır. Gece etkili olan şiddetli yağmurda sel felaketi yaşandı bartın'da kumluca zafer bölgesinde köprüler ve yollar çöktü.

Bartın\'da etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle sel meydana geldi.

Bartın'daki sel felaketinin sonuçları gün ağarınca ortaya çıktı bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. 2 köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı 1 kişi sel sularına kapıldı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya başladı! Köyde evler yıkılırken, yıkılan evde bulunan 80 yaşındaki yaşlı kadının sel sularına kapıldığı öğrenildi. Bir vatandaşın da sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Bartın\'da etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle sel meydana geldi. 80 yaşındaki kadın sel sularına kapılıp kayboldu bartın'da gece saatleri Sel yüzünden bazı yerlerde heyelan meydana geldi. Bartın'da gece saatlerinde başlayan şiddetli yağışın ardından meydana gelen selle birlikte karabük ve kumluca karayollarında heyelan meydana geldi. Bartın'ı sel vurdu, 1 ölü, 1 kayıp. Ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde bir ev yıkıldı. İçişleri bakanlığından kastamonu bartın ve sinop'taki sel nedeniyle vatandaşlara uyarı i̇çişleri bakanlığı, kastamonu, bartın ve sinop'taki sel taşkını nedeniyle vatandaşları güvenli bölgeleri terk etmemeleri ve sel bölgelerindeki yolları kullanmamaları konusunda uyardı. Kalp krizi geçiren 1 kişi.

Yaşlı kadın aranırken, başka bir vatandaşımızın ise sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Gece saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle bartın'da sel meydana geldi; Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu. Bir vatandaşın da sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Heyelanın yaşandığı kumluca karayolundaki o anlar saniye saniye cep telefonuna yansıdı.

Ckrincad05maqm
Ckrincad05maqm from i.sozcu.com.tr
2 köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı 1 kişi sel sularına kapıldı. Köprüler yıkıldı, yollar zarar gördü. Dsi̇'nin arhavi sel bölgesindeki çalışmaları devam ediyor dolar. 1 vatandaş kayıp!, gündemdeki haberler bölümümüzde bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya başladı!vali sinan güner: Bartın'da gece saatlerinde başlayan şiddetli yağışın ardından meydana gelen selle birlikte karabük ve kumluca karayollarında heyelan meydana geldi. Gece etkili olan şiddetli yağmurda sel felaketi yaşandı bartın'da kumluca zafer bölgesinde köprüler ve yollar çöktü. Köyde evler yıkılırken, yıkılan evde bulunan 80 yaşındaki yaşlı kadının sel sularına kapıldığı öğrenildi. Sel nedeniyle ahşap bir evin büyü.

Gece saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle bartın'da sel meydana geldi;

Bartın'ın ulus ilçesinde sel nedeniyle bazı bölgelerde köprüler yıkıldı, yollar hasar gördü. Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu. Dsi̇'nin arhavi sel bölgesindeki çalışmaları devam ediyor dolar. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Köyde evler yıkılırken, yıkılan evde bulunan 80 yaşındaki yaşlı kadının sel sularına kapıldığı öğrenildi. Sel nedeniyle köprü ve yollar çöktü. Karadeniz bölgesi'nde kuvvetli yağış bekleniyor. Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın ise. Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı. Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. Bartın\'da etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle sel meydana geldi. Sel yüzünden bazı yerlerde heyelan meydana geldi. Bartın'ı sel vurdu, 1 ölü, 1 kayıp.

Posting Komentar

0 Komentar